top of page

Bedriftsmedlemskap

Golf bedriftsidrett

 

Bedriftsidret er en fantistisk fin måte å skape samhold og tilknytning til bedriften. Og det er en god "forsikring" mot slitasjeskader og sykdom - og ikke minst et populært tilbud for å glede dine ansatte.

 

Golf er også en svært god relasjonsbyggende aktivitet, og tilfører et sosialt, aktivt og sunt aspekt til arbeidsplassen.

 

Innmelding bedriftsmedlemskap

Det blir litt tungvindt med innmeldingsskjema når flere skal meldes inn, så det enkleste er å sende oss en mail  (eventuelt med Word/Excell -vedlegg) med detaljer. Vi trenger følgende

 

     Om bedriften

     Bedriftens navn, Kontakperson, postadresse, e-post, telefonr

 

     For hver medlem

     Navn, fødselsdato, e-post, telefon, handicap
     (alle må ha VTG-kurs eller ha vært medlem i en klubb tidligere)

Betaling av kontingent

Betaling av kontingent må gjøres av bedriften på en felles regning. Vi bruker ikke KID, så skriv i kommentafeltet hvem betalingen gjelder for, eller send oss en samtidig mail dersom det blir for mange. for kommentarfeltet.

Betingelser

Det må være minimum 5 medlemmer. Pris 690,- per medlem

Kontingent betales felles for alle medlemmene

Teknisk sette er det IKKE bedriften som er medlem i bedriftsmedlemskap. Det vil være helt individuelle og personlige medlemskap for hvert medlem - men medlemskapene betales samlet på en faktura.

En vennegjeng kan tegne bedriftsmedlemskap uten at det er koblet til noen bedrift. Men én av medlemmen må da betale hele regningen.

 

bottom of page