top of page

Fjernmedlemskap/medlemskap 2024

GRATIS MEDLEMSKAP! En spesiell takk til alle som støtter oss gjennom fjernmedlemskap. Vi gir hver 50-ende nye medlem gratis medlemskap. Vi tilbakebetaler kontongent + 200,- ekstra til kaffe og kake :) Vi setter stor pris på at dere hjelper oss å drive en fin 9 nulls bane på et lite sted. Graulerer til Herman S. som ble medlem nr 450!

Har du bestemt deg for å bli medlem kan melde deg inn her:  innmeldingsskjema    

                                          Gruppemedlemskap:     innmeldingsskjema for bedrift 

 

Hvis ikke, - les gode grunner for å bli medlem hos oss under. Mange gode grunner i tillegg til billig golfmedlemskap

Lynrask innmeldingsbehandling og god service. Innmeldinger behandles raskt og effektivt. Sender du inn all informasjon før kl 10, aktiverer vi medlemskapet samme dag, og sender deg informasjon om hvordan du kan printe ut midlertidig medlems-/handicapbevis så du kan komme deg ut på banene og spille.

 

En spennende, fargerik og innovativ klubb. Vi driver en god del aktiviteter i randsonen av tradisjonell golf; Villmarksgolf, fotballgolf, kunstprosjekter på golfbanen, yoga, matkurs, selvutvikling og mere. 

 

Flott feriemål. Bana ligger midt i storslått vestlandsnatur, og en tur til golfbana kan kombineres med fine naturopplevelser (Geirangerfjorden, Trollstigen, Slogen osv.). Fiskekort til ørretelv (laks finnes noen kilometer lenger ned) fås kjøpt på bana, og bålplass kan fritt benyttes av medlemmer som kommer og besøker oss. Vi tilbyr også overnatting til våre medlemmer i det ærverdige gårdshuset på bana.

 

To gratis greenfee dagskort. Som fjernmedlem får du hvert år to gratis greenfee-dagskort som en spesiell invitasjon til å komme og besøke oss. Det er alltid hyggelig når vi får fjernmedlemmer på besøk.

 

Kvalitetsbane. Vi har bygget en liten kvalitetsbane, som dere også vil se av fotoene, og er slett ikke det noen kaller en “postkasseklubb”. Vi har bygget store dype sandbunkere og greenene er i gjennomsnitt 400 kvm. Du kan være stolt av å være medlem i Trollstigen og Geirangerfjord Golfklubb.

 

Lang erfaring med fjernmedlemmer. Klubbkontoret har håndtert fjernmedlemmer fra innland og utland i mange år, og har forlengst blitt kvitt nybegynnerproblemene som klubb. Vi har et velsmurt og serviceinnstilt medlemskontor som raskt svarer på dine henvendelser.  Vi er medlem av NGF og har NGF-godkjent og slopet bane. Som medlem hos oss har du altså samme spillerett på andre baner som om du var medlem i en eksklusiv og dyr klubb på Østlandet.

 

Ingen ekstra avgifter. Vi har ingen innmeldingsavgift eller dugnadsavgift og heller ingen avgift for utsteding/fornying av kort. NGF-medlemskap (dermed også  medlemsblad og forsikring) er også inkludert i prisen (juniorer/barn får ikke medlemsblad, uten etter spesiell avtale). Vil du sammenligne vår kontingent  med andre klubbers kontingent, så husk å spørre om slike tillegg.

bottom of page